زمان جاری : شنبه 20 خرداد 1402 - 10:38 قبل از ظهر
به تالار سایت بورس لار خوش آمدید .
تعداد بازدید 2652
|
نویسنده |
پیام |
mohsenbors

ارسالها : 35
عضویت: 14 /9 /1392
تشکرها : 1
تشکر شده : 16
|
آموزش گام به گام تحلیل تکنیکال
تحلیل تکنیکال مجموعه روشهایی است که با بررسی نمودارها و آمار و اطلاعات گذشته و حال بازار، اقدام به پیشبینی روند تغییر قیمت ها و رفتار بازار در آینده می نماید. تحلیل تکنیکال را می توان برای پیشبینی قیمت در گستره وسیعی از بازارها بکار گرفت. اما بطور عمده تحلیل تکنیکال در پیشبینی رفتار و روند تغییر قیمت در بازارهای مبادلات ارزهای خارجی (فارکس) ، بازار بورس اوراق بهادار و بازار فلزات سنگین و گرانبها و بازار انرژی و نظایر آن کاربرد دارد.
بطور کلی به منظور تحلیل بازارهای مالی و بورس از دو روش تحلیل بنیادی (فاندامنتال) و تحلیل تکنیکال استفاده می گردد. تحلیل بنیادی به عوامل ریشه ای و اصلی نظیر نرخ بهره، وضعیت کلی اقتصاد، صورتهای مالی شرکت مورد نظر ، بررسی وضعیت شرکت های مشابه ، عملکرد مدیران ، مزیت های رقابتی شرکت ها و سایر پارامترهای اقتصادی و مالی می پردازد. و از طریق تحلیل پایه ای عوامل موثر به پیشبینی قیمت می پردازد.با روشهای تحلیل بنیادی می توان قیمت عرضه اولیه یک سهام را در بازار بورس محاسبه کرد. در حالیکه تحلیل تکنیکال با استفاده از داده های آماری مربوط به قیمت و حجم معاملات به پیشبینی روند تغییر قیمت ها می پردازد. لذا تحلیل تکنیکال نمی تواند قیمت عرضه اولیه را محاسبه یا پیشبینی نماید. تحلیل بنیادی نیازمند دانش وسیعی از اقتصاد، حسابداری شرکتی، و تحلیل صورتهای مالی است. تحلیلگر بنیادی با برسی دقیق صورتهای مالی و گزارشهای حسابرسی و با مطالعه دقیق شرایط اقتصادی صنعت مورد نظر و بررسی انواع ریسک ها و فرصت ها اقدام به پیشبینی عملکرد مالی شرکت و قیمت سهام آن می نماید. حال آنکه تحلیلگر تکنیکال نیازی به مطالعه صورتهای مالی و گزارشهای حسابرسی ندارد. تحلیلگر تکنیکال با بررسی نمودار قیمت و نحوه تغییرات آن، قیمت سهام و روند تغییرات آن را پیش بینی می نماید.
تحلیل تکنیکال به شکلی که اکنون می شناسیم دانش نسبتا جدیدی است که در دهه های آغازین قرن بیستم شکل گرفته و در طول یک قرن تکامل یافته. ابداع این دانش را به «چارز داو» نسبت می دهند. چارز داو -روزنامه نگار و نحلیلگر اقتصادی- در سالهای پایانی قرن نوزدهم با ارائه نظریه ای شالوده علم تحلیل تکنیکال را بنا نهاد. در اوانل دهه ۳۰ میلادی حسابدار آمریکایی «رالف نلسون الیوت» با مطالعه دقیق بازار بورس نظریه خود را تحت عنوان «امواج الیوت» ارائه داد و دانش تحلیل تکنیکال را وارد مرحله جدیدی نمود. در همان سالها «ویلیام دلبرت گان» که از معامله گران بازار بورس بود به ارائه مجموعه ای از روشهای هندسی برای تحلیل تکنیکال همت گماشت. در سال ۱۹۴۸ «رابرت ادواردز» و «جان ماگی» اقدام به چاپ و انتشار کتاب «تحلیل تکنیکال برای روندهای بورس» نمودند که یکی از اولین کارهای مدون در زمینه این دانش بشمار می آید. با پیدایش و گسترش رایانه ها در نیمه دوم قرن بیستم تحلیل تکنیکال جانی تازه یافت. بررسی داده های آماری و تحلیل نمودارها با بکارگیری رایانه به سهولت میسر شد و طیف وسیعی از روشهای محاسباتی و تحلیلی به مدد استفاده از رایانه ها همه گیر شد.
|
|
شنبه 16 آذر 1392 - 18:37 |
|
تشکر شده: |
|
|
تشکر شده: |
1 کاربر از mohsenbors به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:
hamidkh & |
|
mohsenbors

ارسالها : 35
عضویت: 14 /9 /1392
تشکرها : 1
تشکر شده : 16
|
پاسخ : 1 RE آموزش گام به گام تحلیل تکنیکال
آموزش گام به گام تحلیل تکنیکال بورس های بین المللی و ایران
---------------------------------------------------------------------------------
با سلام
دوستان خواهشمندم سرفصل های آموزشی زیر را به ترتیب مطالعه کنید و در صورتی که عزیزان سوال و یا مشکلی داشتند می توانند از بخش پرسش و پاسخ سوالات و مشکلات خودشان را مطرح کنند تا در اسرع وقت به سوالات آنها پاسخ داده شود .
بدین منظور ابتدا وارد بخش مربوطه شوید سپس با ایجاد (( ارسال موضوع جدید)) سوال خودتون رو مطرح کنید
http://goldpm.ir/Forum/Catgory/7
جلسه اول: مفاهیم بازارهای مالی
جلسه دوم : تعاریف پایه در بازار مبادلات ارز
جلسه سوم : توانایی کار با نرم افزار
معاملاتی متاتریدر ، پلاتفرم MT4
جلسه چهارم : مدیریت سرمایه و روانشناسی معاملات در بازار مبادلات ارز
جلسه پنجم : استفاده از تحلیل تکنیکال در بازار مبادلات ارز
جلسه ششم : شناخت و استفاده از روندها (ترند) در تحلیل بازار مبادلات ارز
جلسه هفتم : خطوط پیوت ، کاماریلا و محاسبات آن در تحلیل بازار مبادلات ارز
جلسه هشتم : استفاده از میانگین متحرک (مووینگ اوریج)
جلسه نهم: استفاده از خطوط فیبوناچی
جلسه دهم : کار با الگوهای کندل استیک (شمعی ژاپنی)
جلسه یازدهم : الگوهای قیمتی بازگشتی؛ پترنهای کلاسیک
جلسه دوازدهم: الگوهای قیمتی ادامه دهنده؛ پترن های کلاسیک
جلسه سیزدهم : الگوهای قیمتی هارمونیک (پترن های هارمونیک)
جلسه چهاردهم: آشنایی با چنگال اندرو (اندرو پیچفورک) (Andrews Pitchfork)
جلسه پانزدهم : مقدمه ای بر امواج الیوت
جلسه شانزدهم : آشنایی با اندیکاتور ها
جلسه هفدهم : اسیلاتور ها
نویسنده این دروس جناب آقای حامد خسروی از اساتید بورس هستند .
|
|
سه شنبه 19 آذر 1392 - 17:58 |
|
تشکر شده: |
1 کاربر از mohsenbors به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:
hamidkh / |
|
mohsenbors

ارسالها : 35
عضویت: 14 /9 /1392
تشکرها : 1
تشکر شده : 16
|
پاسخ : 2 RE آموزش گام به گام تحلیل تکنیکال
آشنایی با بورس های بین المللی ” تبادلات ارزی ” مبادلات ارز
جلسه اول: مفاهیم بازارهای مالی
بورس و بورس بازی از زمان های دور مورد توجه سرمایه داران و تاجران بوده است. در این بین تبادلات ارزی با سابقه ای به اندازه تاریخچه اختراع پول برای خود پیشینه معاملاتی دارد. از سال 1876 تا جنگ جهانی اول پایه ارزش هر ارز، بر مبنای پشتوانه طلا باعث ثبات نسبی ارزها در مقابل یکدیگر بود قبل از این تاریخ دولت ها و کشورها همیشه سعی در تضعیف ارز خود را داشتند و این مساله عموما منجر به تورم و ناکارآمدی اقتصاد ها می شد. پس از جنگ جهانی دوم (1944) توافقنامه ای با نام برتن وودز (Bretton Woods) ایجاد شد که بر مبنای آن کشورهای امضا کننده متعهد شدند ارزش پول خود را در ارزش ثابتی در برابر دلار نگه داری کنند و نرخ مرجع دلار نیز، 35 دلار برای هر اُنس طلا تعیین گردید. در این توافقنامه هیچ کشوری مجاز نبود به خاطر منافع تجاری ارزش ارز خود را بیش از 10 درصد در مقابل سایر ارزها کاهش دهد. این سیستم که برای ایجاد ثبات پولی بین المللی ایجاد شده بود با کاستی ها، نابسامانی ها و جلوگیری از به جریان افتادن سرمایه ها همراه بود. سرانجام در سال 1971 توافقنامه برتن وودز باطل گردید و از سال 1973 ارزش ارزهای کشورهای مهم صنعتی در بازارهای بین المللی شناور اعلام شد. در ابتدا، آزاد سازی ارزش ارزها بعد از سال 1973 اغلب روند کند تغییرات قیمت در بین ارزها را به دنبال داشت ولی آزادسازی کمک شایانی به ارزش گذاری ارزها بر مبنای عرضه و تقاضای بازارهای بین المللی انجام داد. به مرور با کاهش مقررات، آزاد شدن بازار و فعالیت بازیگران در بازارهای مالی جهانی، کاراترین بازاری که تا به حال بشر به خود دیده به وجود آمد. امروزه دولت ها، بانک ها، شرکت های تجاری، سوداگران و مردم عادی پنج گروه عمده شرکت کنندگان بازار تبادلات ارزی هستند و در این بین از دهه 1990 به این سو با پیشرفت تکنولوژی و وسایل ارتباط جمعی روند نظارت بر بازارهای جهانی، اجرای سفارش ها، تحلیل فرصت های مالی و گسترش این بازار سرعتی بیش از پیش پیدا کرده است.
forex11
تعداد زیاد بازیگران بورس های بین المللی ارز باعث بالا رفتن حجم معاملات در بازار شده است. امروزه حجم معاملات بورس های تبادلات ارزی به بیش از 1.6 تریلیون دلار در روز می رسد. در این درس پس از آشنایی با دیگر بورس های بین المللی به مقایسه انحصاری بازار تبادلات ارزی با دیگر بورس های بین المللی خواهیم پرداخت. بطور کلی بورس های بین المللی را می توان به چهار نوع تقسیم کرد.
آشنایی با انواع بورس های بین المللی
آشنایی با بازار سهام Stock
بازار سهام یا (Stock Market) بازاری است که معامله گران با سرمایه گذاری و خرید سهم یا سهامی از یک شرکت یا مجموعه ای از شرکت ها و کارخانه ها در سود و زیان تفاوت قیمت سهام آن بنگاه اقتصادی و یا در سود و زیان حاصل از فعالیت آن بنگاه شریک می شوند. نمونه این بورس، بورس اوراق بهادار تهران و سهام شرکت های داخل آن می باشد.
آشنایی با بازار کالاها Commodity
بازار کالا یا (Commodity Market) شامل بورس هایی است که قیمت تبادلات کالاها به صورت جهانی یا منطقه ای بر اساس عرضه و تقاضا ارزش گذاری می شود. بورس های کالا به سه دسته عمده تقسیم می شود.
Hard- طلا، نقره، سیمان، فلزات و غیره
Soft- آب پرتقال، قهوه، اقلام خوراکی و غیره
Energy- نفت، گاز، برق، ذغال سنگ و غیره
آشنایی با اوراق بهادار Bond Market
بازار اوراق قرضه (Bond Market) اوراق مشارکتی که اغلب از طرف دولت ها برای مشارکت مردم و جذب سرمایه های آنها برای طرح های سودآور جذب می شود. مانند اوراق مشارکت وزارت خانه ها در ایران.
آشنایی با بازار تبادلات ارزی – مبادلات ارز – Foreign Exchange
بازار تبادلات ارزی مبادلات ارز (Foreign Exchange) بازاری که در آن مانند بورس های فوق الذکر، ارزش گذاری پول ملی کشورها بر اساس عرضه و تقاضا در مقابل سایر ارزها سنجیده می شود. مانند نرخ برابری دلار به ریال یا یورو به دلار.
اصول انحصاری مقایسه بورس های بین المللی
هر کدام از بورس های فوق دارای مزایا و معایبی برای سرمایه گذاری نسبت به یکدیگر می باشند. در ادامه علت تمرکزمان بر روی بازار تبادلات ارزی را بیان کرده و مزایای این بورس را نسبت به سایر بورس ها به صورت خلاصه بررسی می کنیم.
A) فعالیت 24ساعته بازار - به علت باز بودن بانک ها و موسسات مالی گوناگون در سراسر جهان و وظیفه اعلام قیمت در هر ساعتی از شبانه روز (به جز شنبه و یکشنبه) در هفته بازار تبادلات ارزی فعال و امکان معاملات وجود دارد.
B) وجود همیشگی خریدار و فروشنده - حجم بالای معاملات که به آن اشاره شد و تعدد شرکت کنندگان باعث شده در هر زمانی، امکان نقد شوندگی معاملات وجود داشته باشد و همیشه خریدار و فروشنده ای در نقطه مقابل فعالیت شما در بازار وجود دارد. همیشه بانک ها و موسسات طرف تجاری معامله گران مسئول نقد کردن دستورات شما در بازار هستند و از این نظر هیچ نگرانی مانند بورس های دیگر برای پیدا شدن خریدار و فروشنده وجود ندارد.
C) معاملات دو طرفه - برای کسب سود در مورد کالاها فقط می توان از پیش بینی روند صعودی قیمت ها استفاده کرد ولی در بازار ارز به علت اینکه معاملات بر اساس ارزش گذاری دو نوع پول تعیین می گردد، با افزاریش ارزش یک ارز متقابلا ارزش ارز مقابل کاهش می یابد به همین دلیل نه تنها از روند صعودی افزایش ارزش یک ارز بلکه از روند نزولی کاهش ارزش یک ارز می توان سود گرفت. روند نزولی ارزش یک ارز در اصل روند صعودی ارزش ارز متقابل می باشد.
D) معاملات لحظه ای - خرید و فروش لحظه ای از هر نقطه ای از جهان، تنها با دسترسی به اینترنت یا تلفن. مزیت دیگر معاملات لحظه ای شفاف و یکسان در بازار است که تا خبری به صورت جهانی و عمومی انتشار نیابد تاثیری بر بازار ندارد.
E) احتمال کم تغییرات قیمت - به علت حجم بالای جابجایی مالی در بازار تبادلات ارزی و درعین حال تعداد زیاد معامله گران، به همراه نوع قراردادهای متفاوتشان در بازار، احتمال کمی برای جابجایی شدید و زیاد در بین جفت ارزهای اصلی وجود دارد. معمولا در بازار تبادلات ارزی در بین جفت ارزهای اصلی و مهم، روزانه بصورت میانگین یک تا دو درصد جابجایی را نسبت به ارزش ذاتی آن جفت ارز شاهد هستیم که در مقایسه با بازارهای کالا یا سهام مقدار کمتری است.
F) اهرم افزایش سرمایه - تسهیلات سرمایه گذاری از سوی کارگزار به صورت وام به خریدار برای انجام معاملات انجام می شود. میزان این تسهیلات در بازار های مختلف متفاوت و گاه تا چند صد برابر اصل سرمایه می باشد. بدیهی است که حد ضرر به اندازه اصل سرمایه می باشد اما محدودیتی برای کسب سود وجود ندارد.
آشنایی با انواع معاملات
1- قرارداد لحظه ای – اسپات (Spot)
در این قرارداد خریدار باید کل مبلغ قرارداد را به علاوه کارمزد کارگزاربه صورت نقد پرداخت نماید و فروشنده نیز باید تا حداکثر دو روز کاری کالایمورد معامله را به خریدار تحویل نماید. این نوع قرارداد در بازار مبادلات ارزغالبا به صورت لحظه ای نقد می شود.
2- قرارداد سلف – فوروارد (Forward)
در این قرارداد، کل مبلغ در زمان انجام معامله از طرف خریدار پرداخت میشود و فروشنده متعهد می شود در تاریخ و زمان معین کالا را با قیمت مورد توافق به خریدار تحویل دهد.
3- قرارداد آتی – فیوچر (Future)
در این روش فروشنده مطابق یک قرارداد صلح تعهد می نماید مقدار معینی از دارایی یا کالایی مشخص را در زمانی معین در مقابل مبلغی به خریدار تحویل دهد. بر اساس این قرارداد، فروشنده مقدار دارایی مورد مصالحه را در سررسید مشخص تحویل می دهد و خریدار نیز مبلغ مورد مصالحه و توافق شده را در سررسید می پردازد. طرفین در قالب شرط ضمن قرارداد به شخص ثالث یا کارگزاری وکالت می هند که از وجه الضمان آنها متناسب با نوسانات قیمت در بورس به طرف دیگر اباحه تصرف بدهد. هر یک از طرفین می توانند قبل از سررسید با انعقاد قرارداد صلح دیگری شخص ثالثی را در قرارداد صلح اولیه جایگزین خود نمایند و پس از تسویه از قرارداد خارج شوند کلیه قرارداد ها در زمان سررسید مقرر حتما باید تسویه شوند.
4- قرارداد اختیار معامله – آپشن (Option)
قرارداد اختیار خرید: قراردادی است که به موجب آن عرضه کننده کالا، حق خرید مقدار معینی از کالای مورد نظر را در زمان معین و با قیمت مشخص تعیین شده در حال حاضر به طرف دوم قرارداد اعطا می نماید بدون اینکه طرف دوم ملزم به خرید آن کالا باشد.
قرارداد اختیار فروش: قراردادی است که به عنوان شرط ضمن عقد، به موجب آن خریدار حق فروش مقدار معینی از کالای مورد نظر را در زمان معین و با قیمت مشخص به طرف دیگر اعطا می نماید. بدون آنکه فروشنده ملزم به فروش کالا در تاریخ قید شده باشد.
در همه قراردادهای اختیار خرید و فروش کارمزد بالاتری نسبت به انواع قراردادهای دیگر مورد محاسبه قرار میگیرد. بسته به زمان لغو یا تحویل کالا این قراردادها به دو نوع سیستم آمریکایی و اروپایی نیز تقسیم بندی می شوند.
در اینجا چهار مورد از عمومی ترین قراردادهای استفاده شده در بورس های بین المللی توضیح داده شد. شایان ذکر است موارد دیگری مانند قرارداد اعتباری، قرارداد معاوضه، قرارداد صلح و موارد مختلف دیگری قرارداد وجود دارد که به علت عمومیت نداشتن در بازار مبادلات ارز از توضیح در مورد آنها صرف نظر می نماییم.
|
|
سه شنبه 19 آذر 1392 - 18:05 |
|
parisa98

ارسالها : 1
عضویت: 13 /5 /1399
|
پاسخ : 3 RE آموزش سئو تکنیکال
سئو تکنیکال یکی از حرفه ای ترین بخش های سئو می باشد. اگر در آموزش سئو شرکت می کردید. رفع ایرادات کراول سایت، سرعت ئو موارد دیگر در سئو تکنیکال مورد بررسی قرار می گیرد. براب بررسی ایرادات کراول مانند ارور های 404 و ... بای از سرچ کنسول جدید گوگل استفاده کنید.
|
|
دوشنبه 13 مرداد 1399 - 10:43 |
|
برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.
بورس لار